dijous, 2 d’octubre del 2008

L'informe negatiu de la Diputació de Tarragona i les irregularitas quotidianes...


Adjunto el comunicat de l'Associació en Defensa de la Terra i el Vent de Tots. També incorporo, com a imatge, la part final de l'informe de la Diputació de Tarragona on es recomana LA NO SIGNATURA dels convenis, davant les múltiples irregularitats. Si voleu veure millor les conclusions, feu un doble click sobre la imatge, i la podreu ampliar (mireu el punt 3.3 de les conclusions de l'informe!). I si voleu que us enviem l'informe complet i els convenis, només cal que ens ho digueu i deixeu una adreça d'e-mail, dissortadament no hem trobat manera de penjar els informes al bloc.

.................................................................................

NOTA DE PREMSA DE L'ASSOCIACIÓ EN DEFENSA DE LA TERRA I EL VENT DE TOTS:

Diari de Tarragona ha confirmat la venda dels parcs eòlics de Vilalba iCorbera a Neo Energia amb majoria de capital portugués. Ja us explicarem què va passar ahir a les expropiacions de l'Ajuntament de Vilalba. Hi era present Jaume Morron, deshonra dels ecologistes.

Us enviem nota del Diari deTarragona. No sabem si a Neo energia li han explicat tota la veritat i si han estat informats de la problemàtica de la Batalla de l'Ebre. El motiu de no vendre el de La Fatarella seria que mentrestant el de Vilalba i el de Corbera ja tenen la llicència d'obra condicionada, el de LaFatarella no.

Recordeu els informes jurídics de l'ajuntament de Corbera i deLa Fatarella sobre si es podia donar a no la llicència d'obres. Us enviem informes dels dos Ajuntaments. Són legals les llicències d'obra de Vilalba ide Corbera? Suposem que el de La Fatarella, si s'arriba a fer, el vendran quan tinguin la llicència d'obres. Recordeu, també, que hi ha l'informe de la Diputació de Tarragona que diu que els Convenis ( els de La Fatarella ,Vilalba i Corbera són iguals) que va signar Copcisa amb els Ajuntaments són il·legals.

Recordeu que van pactar una llicència d'obra de 390.000,00 Euros, quan nosaltres entenem que haurien de ser més d'1.300.000,00 d'Euros, entre altres il·legalitats. Tormem a enviar informe de la Diputació. També us adjuntem convenis signats per l'Ajuntament de Vilalba i Corbera. Què faran els Ajuntaments ara davant d'aquesta manifesta especulació ?

RECORDEU QUE A LA SALA DE PLENS DE VILALBA HAN FET EXPROPIACIONS SENSE DIR ALA GENT QUI ERA EL BENEFICIARI DE L'EXPROPIACIÓ. HAN FET VEURE QUE ERA COPCISA. HAN ENGANYAT A LA GENT

Quan demanon les llicències d'obra, els Ajuntaments poden tenir molts problemes si les empreses volen fer valdre el conveni signat, conveni que la Diputació considera jurídicament il·legal. Si algú no hi posa una mica d'ordre i seny, això pot acabar molt malament. Mentrestant seria molt interessant, de moment, fer assemblees a Corbera i aVilalba per explicar el tema. I una nota de premsa conjunta.

Per fi la independència, "Terra Alta portuguesa!"
Secretariat
La Fatarella ( Terra Alta)